نامه اعتراضی هنگامه شهيدی به مدير مسئول روزنامه کيهان
بنام خدا
مدير مسئول محترم روزنامه کيهان
بازگشت به گزارش مندرج در شماره ۱۹۳۹۰ مورخ ۳۰/۳/۱۳۸۸ ذيل عنوان "همکاری تنگاتنگ ستاد سبزپوشان و شبکههای ماهوارهای وابسته به سيا" (صفحه دوازدهم)، شايسته است برابر قانون مطبوعات توضيحات ذيل را منتشر فرمائيد.
۱. اينجانب هرگز خبرنگار هيچ شبکه خبری و ماهوارهای خارجی نبوده و نيستم؛ و به رغم احترامی که برای جناب آقای مهندس ميرحسين موسوی قائل هستم، هيچگونه عضويت و همکاری با ستاد ايشان نداشتهام. برای مزيد اطلاع شما و خوانندگان محترمتان تاکيد میکنم که تا اين لحظه عضو حزب اعتماد ملی هستم و به عنوان مشاور امور بانوان جناب آقای کروبی فعاليت سياسی و انتخاباتی خود را دنبال میکنم.
۲. تلاش آن روزنامه که با اموال عمومی اداره میشود، برای پروندهسازی و انتصاب فرزندان اين مرز و بوم به بيگانگان و معرفی آنها به عنوان عوامل سرويسهای اطلاعاتی، موضوع جديدی نيست. از اين روی ضمن هشدار و يادآوری "روز حساب"، اميدوارم از قادر متعال و مردم شريف ايران به خاطر اين رويه غيرقانونی و مغاير با اصول اخلاقی و اسلامی، طلب عفو کنيد.
۳. رويکرد اخير روزنامه کيهان در مغايرت آشکار با منويات مقام رهبری که فرمودند در اين انتخابات همه کانديداها فرزندان انقلاب بودند و رقابت در چارچوب سليقههای درون نظام انجام شد و ... میباشد. بنده به عنوان يک فعال سياسی – اجتماعی قادر به درک رويه روزنامه کيهان نيستم. شما چگونه و با چه هدفی در تلاش هستيد تا ستادهای انتخاباتی و فرزندان اين سرزمين را عامل بيگانگان معرفی کنيد؟ با کدام حجت شرعی اينگونه بی پروا به افراد تهمت میزنيد؟
۴. در مورد آنچه که ارايه گزارش از "اوضاع سياه تهران" به اينجانب نسبت داده شده است، نکات ذيل قابل توجه مینمايد:
اول: روزی که از شبکه فارسی بی بی سی صدای من پخش شد، اوضاع و نحوه برخورد ماموران و افراد لباس شخصی با مردم معترض به نتيجه انتخابات، به قدری نامناسب و تالم برانگيز بود که احساسات هر ناظری را جريحهدار میکرد؛ بنده نيز به عنوان يک بانوی محجبه ايرانی که فقط ناظرعبوری صحنه بودم از ضرب و شتم بی نصيب نماندم.
دوم: اينجانب تا اين لحظه از انتصاب شبکه فارسی بی بی سی به سرويس اطلاعاتی آمريکا (سازمان سيا) بی اطلاع بوده و هستم و آن روزنامه محترم هم تاکنون اسناد و مدارک تائيد کننده اين ادعا را ارايه نکرده است.
سوم: بر اساس قوانين موجود کشور، ممنوعيتی برای مصاحبه با شبکههای خبری و ماهوارهای وجود ندارد. شاهد مثال اين ادعا، مصاحبههای متعددی است که مقامات رسمی کشور با انواع و اقسام شبکههای خبری خارجی انجام میدهند. در مورد شبکه فارسی بی بی سی که اين روزها عامل استعماری و ... معرفی میشود، شاهد مصاحبه عضو ستاد انتخاباتی آقای احمدینژاد با آن بودهايم. دليل ديگر عدم منع قانونی فعاليت شبکههای خبری خارجی، صدور مجوز حضور و فعاليت بسياری از آنها در کشور است.
چهارم: در مورد تعداد معترضان به نتيجه انتخابات، حضور جمعيت ميليونی در حد فاصل ميدان انقلاب تا آزادی در روز دوشنبه به خوبی گويای صحت ادعای مطرح شده میباشد؛ ضمن اين که مستندات و فيلمهای موجود هم بر صدق اين سخن دلالت دارد.
پنجم: بنده به عنوان يک ايرانی مسلمان، معتقد و متعهد به قوانين و مبانی جمهوری اسلامی پس از بيانات مقام رهبری در خطبههای نماز جمعه به عنوان فصلالخطاب مناقشات انتخاباتی، از حضور و مشارکت در هرگونه اقدام اعتراضآميز صرفنظر کرده و مصلحت نظام و کشور را در پيگيری موضوع از مجاری قانونی و بدور از جنجالآفرينی میدانم.
۵. در خاتمه بايد خاطر نشان شوم که اينجانب عضو خانوادهای هستم که دو تن از عزيزترين فرزندان خود را تقديم انقلاب اسلامی کرده است؛ و خودم نيز به مبانی اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی به طور کامل معتقد و پای بند هستم. از همين روی به رغم وجود فرصتهای متعدد برای مهاجرت به ساير کشورها، ترجيح داده و میدهم تا در ايران اسلامی و در چارچوب قوانين آن به عنوان شهروندی مسلمان ادامه زندگی دهم.
هنگامه شهيدی
هشتم شهريور ۱۳۸۸