چهارشنبه 7 مرداد 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

علی لاريجانی: حمله دولت عراق به پادگان اشرف قابل تقدير است، مهر

رئيس مجلس شورای اسلامی حمله دولت عراق را به پادگان اشرف را قابل تقدير دانست و گفت: هر چند که اين اقدام دولت عراق دير هنگام است اما قابل تقدير است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، علی لاريجانی رئيس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس طی نطقی ۷ مرداد را يادآور شرايط ويژه پايان جنگ و اشتباه محاسباتی مجدد دشمن مهاجم و منافقين دانست و اظهار داشت: ۷ مرداد ۶۷ در شرايطی که جمهوری اسلامی ايران قطعنامه ۵۹۸ را پذيرفته بود صدام با توهمات القايی منافقين، طرح گام آخر، برای خلاص کردن ايران را پايه ريزی نمود. در آن شرايط حدود يک هفته تمام عراق با همه استعداد ارتش خود حمله گسترده ای را به جنوب و غرب ايران آغاز کرد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


وی ادامه داد : يعنی دقيقا شبيه به اول جنگ، به طوريکه در برخی نقاط حتی بيش از ابتدای جنگ وارد خاک ايران شد. در استان ايلام، کرمانشاه يا در جنوب می خواستند خرمشهر تا دروازه اهواز را تصرف کنند آنگاه با پيام ويژه ای که امام به سپاه پاسداران دادند سپاه با قدرت لشکر مهاجم را عقب راند.

رئيس مجلس تصريح کرد: درغرب نيز ارتش عراق وارد سرزمين ما شد در چنين شرايط حاساسی آن هم بعد از پذيرش قطعنامه، يگان های اصلی سپاه ارتش برای سرکوب مجدد دشمن شتافتند. طراحی دشمن اين بود که وقتی همه نيروهای نظامی ايران را درگير خود نمودند منافقين با توهم اينکه در داخل ايران نيز شرايط دچار سرخوردگی و تحير است عمليات ورود به عمق ايران تا قزوين را با سرعت انجام دهند. عمليات منافقين در چنين روزهايی با پشيبانی شديد هوايی، عمليات قوی توپخانه عراق، به صورت مبتذل رژه گونه انجام گرفت که هيچ سنخيتی با کار نظامی نداشت. تجاوز نظامی منافقين حداقل های قابل قبول تاکتيکی نظامی را نشان نمی داد و نوعی اقدام اشرار گونه بود تا اقدام نظامی.

وی افزود: با سرعت خود را به اسلام آباد رساندند و آنجا در مقابل جمعيت مقام مردم گرفتار شدند که برايشان قابل پيش بينی نبود آنها از کرند به اسلام آباد غرب و بعد در چارزبر زمين گير شدند و نتوانستند به کرمانشاه برسند تا چه رسد به قزوين!

رئيس مجلس گفت: ظرف ۴۸ ساعت سپاه، بسيج و ارتش، هوانيروز، نيروی هوايی يک باره بساط تخيلات منافقين را در هم پيچيدند و چنان برق آسا شرارت آنان سرکوب شد که راه پس و پيش نداشتند و با ۱۲۰۰ کشته و بيش از ۲۰۰۰ مجروح خود را به فلاکت رساندند به طوريکه تقريبا عموم کادرهای منافقين از بين رفت.

لاريجانی با طرح اين سئوال که چرا چنين اشتباه محاسباتی برای حريف ايجاد شد ؟ خاطر نشان کرد: تمام مسئله در اين بود که منافقين و رژيم صدام درک درستياز مبانی قدرت در نظام اسلامی نداشتند. تبليغات رسانه ای آن روزها مملو از فضای اغراق آميزی بود مبنی بر اينکه حالت سرخوردگی داخل ايران می تواند يک عمليات برق آسا را به پيروزی برساند. آنها محاسبه درستی از قدرت رهبری و نفوذ کلام ولی فقيه و رابطه معنوی مردم و رهبری نداشتند و همين جهل و نقص معرفتی، تله برای سقوط آنان شد.

وی گفت: با اينکه در عمليات مرصاد منافقين تمام کادرهای خود را بکار گرفتند و ارتش عراق، با همه قوا مجددا وارد معرکه شد و انصافا ما پس از قبول قطعنامه در شرايط روحی مناسبی نبوديم. اما ندای رهبر کبير انقلاب امام قدس سره يکباره شرايط را عوض کرد.

رئيس مجلس تصريح کرد: تجربه سی سال انقلاب نشانگر چنين نمونه محاسباتی غلط دشمن خارجی و گاه سياسيون داخل کشور از قدرت رهبری و مردم غيرتمند و رابطه اين در عنصر اصلی قدرت نظام بوده است.

وی با بيان اينکه تعجب آور است با اين همه تجربه گذشته در ماجراهای اخير، غرب مجددا با نظاره چند تحرک محدود در تهران دچار شعف احمقانه شد، گفت: سياستمداران آنان با دستپاچگی وارد صحنه شدند و در مقابل نفوذ کلام حضرت آيت الله خامنه ای دامت برکاته، صحنه را باختند به طوريکه گاه در خلوت خود خويشتن را سرزنش نمودند.

وی افزود: حال بعد از سالها مزدوری منافقين برای رژيم صدام روز گذشته با خبر شديم دولت عراق به پادگان اشرف حمله کرد. در رسانه ها جيغ و سروصدای سرکرده منافقين را نشده ايم. هر چند اين اقدام دولت عراق ديرهنگام است اما قابل تقدير است که تصميم گرفتند سرزمين عراق را از لوث وجود تروريست ها پاک کنند. اين سوابق درس آموز بايد کفايت کند که غرب قدرت روحانيت و مرجعيت و رهبری نظام را درک کند وپس از چند سال خود را هزينه توهمات نکند.

رئيس مجلس ادامه داد: ايرانيان از اين زبدگی سياسی برخوردارند که اينگونه تهديدات و مزاحمت ها را به فرصت های تکاملی قدرت و پيچيدگی سياسی بدل نمايند. سياستمداران خوش عاقبت نيز کسانی هستند که در اين خط سير کنند و در صراط روحانيت و رهبری گام بردارند چرا که رهبری نه تنها مرجعيت دينی برای مردم دارد بلکه پايگاه قدرتمند صيانت از منافع ملی و منشاء وحدت ملی کشور است. عناوين مختلف سياسی چپ و رسايت و اصلاح طلب و اصولگرا همه فرع اين مبنای استراتژيک است و بدون تمسک به اين مبنا هر گروهی می تواند سقوط کند و به بی راهه رود و مبنای مشروعيت مسئوليت ها نيز در اين چارچوب تعريف می شود.

وی با بيان اينکه برای مجلس شورای اسلامی افتخاری است که به عنوان پايگاه اصلی جمهوريت نظام دفاع واقعی از حقوق ملت را در پيروی آگاهانه از رهبر معظم انقلاب حضرت آيت الله خامنه ای تعريف می کند گفت: مجلس شورای اسلامی هر کژی را با اين عيار می سنجد و نسبت خود را اينگونه مشخص می نمايد.

لاريجانی از دستورات قاطع رهبر معظم انقلاب نسبت به رسيدگی به مسائل دستگيرشدگان و اشتباهات رخ داده شده در اين زمينه تشکر کرد و گفت: همانگونه که برخورد با آشوبگران و ايجاد امنيت جامعه لازم بود دفاع از حقوق افراد هر چند خاطی در منطق و نگاه حکومت ولايی ضرورت داشت، از ابتدای اين حوادث در مجلس کميته ای جهت پيگيری تشکيل گرديد که اخيرا با ترکيب جديدی کميته ديگر با ماموريت خاص تشکيل شد. همه همت اين دو کميته در چارچوب نظارتی مجلس رسيدگی به اينگونه تخلفات و جلوگيری از تکرار آن است و انشاء الله آقايان تا يافتن ريشه ها کار را پيگيری نمايند و به اطلاع نمايندگان محترم مجلس و ملت عزيز برسانند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016