تهران- خبرگزاري كار ايران
با شنيدن خبر اهداي جايزه صلح, به شيرين عبادي پيش از هر چيز جلسات كانون نويسندگان را به يادآوردم كه در زير سايه وحشت برگزار ميشد و اينكه شيرين عبادي با تمام آن هراسها و فشارها همواره همراه ما بود.
فرزانه طاهري، مدير بنياد گلشيري، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و انديشه ايلنا با بيان اين مطلب افزود: خوشحالم از اينكه دستكم يك نفر پاداش پافشاري, صبر و شجاعت خود را دريافت كرد.
وي تصريح كرد: اين جايزه يكي از معتبرترين و شايد معتبرترين جايزه در سطح جهان است. بنابراين احساس ديده شدن و شنيده شدن در سطح جهان كه در جايزه صلح نوبل تبلور يافته مايه دلگرمي همه كساني است كه تاكنون تصور ميكردند همه تلاشهايشان مانند اين است كه انگار در خلاء فرياد ميزنند.
طاهري با بيان اينكه تاكنون نگاه جهانيان به زن ايراني ناشي از تصويري بود كه رسانههاي بينالمللي و حتي رسانه ملي ما از او ارائه ميدادند گفت: اهداي جايزه صلح به شيرين عبادي نشان دهنده اين است كه نوعي وجدان جهاني و همصدايي جمعي در سطح جهان وجود دارد كه ميتواند تلاشهاي ما را به پيروزي برساند.
مدير بنياد گلشيري گفت: رفتار و گفتار شيرين عبادي به عنوان برنده جايزه صلح نوبل از اين پس اهميت دوچنداني مييابد؛ ولي اينكه اين اهميت تا چه اندازه درك شود به ميزان تعلق كساني بستگي دارد كه او را به مبازه ميكشانند بنابراين مشكل اصلي ما با ساختارهايي است كه اجازه نميدهند تلاشهاي ما به ثمر برسد.
وي افزود: سياسي خواندن و كم اهميت دادن به اين جايزه از تنگ نظري است.
اين مترجم و منتقد ادبي در پايان خاطرنشان كرد: جايزه صلح به ما نويد ميدهد كه تنها نيستم و راه هر پيروزي حمايت وجدان و جامعه جهاني است.
advertisement@gooya.com |
|