تهران- خبرگزاری کار ايران
استاندار تهران تاکيد کرد که طرح برخورد با اراذل و اوباش همچنان پيگيری میشود.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، کامران دانشجو در دومين نشست فرمانداران استان تهران که در فرمانداری شميرانات برگزار شد، با بيان اينکه طرح امنيت اخلاقی با هدف ارتقای احساس امنيت عمومی صورت میگيرد، گفت: احساس امنيت از خود امنيت مهمتر است. بحث ما فقط مساله پوشش نيست هرچند اين هم يک مساله است، چراکه ما کشوری اسلامی هستيم و شرع مقدس در اين کشور ساری و جاری است و بايد پوشش همه مردم متناسب با موازين اسلامی باشد.
وی افزود: ما با کسانی که هنجارشکنی کرده و نسبت به مجموعه اعتقادات مردم بیاعتنا هستند، در ابتدا تذکر میدهيم و اگر موثر نبود، با هماهنگی قوه قضاييه و ارکان ديگر مراحل بعدی را انجام میدهيم.
دانشجو با بيان اينکه برخورد با اراذل و اوباش همچنان پيگيری میشود، گفت: اين امکان وجود دارد که اين افراد به شهرستانها پناه ببرند که فرمانداران بايد با شهرستانها هماهنگی داشته باشند تا اين افراد شناسايی و طبق قانون با آنها برخورد شود. ما نمیتوانيم اجازه دهيم که کمتر از ۱۰۰۰ نفر شرور شناسنامهدار و پروانهدار مخل آسايش و آرامش و امنيت حدود ۱۴ ميليون مردم تهران شوند. بايد طبق قانون با آنها برخورد صورت بگيرد که هماهنگیهای لازم با قوه قضاييه صورت گرفته است. مردم هم از اجرای اين طرح راضی هستند و قرار است اين طرح همچنان ادامهدار باشد و بايد هم اينگونه باشد چراکه هدف ما اجرای يک طرح ضربتی نبوده است.
استاندار تهران با اشاره به اقدامات صورتگرفته از سوی فرمانداری شميرانات، گفت: طبق گزارشی که خانم مافی، فرماندار شميرانات اعلام کرده، گازرسانی ايستگاه ۵۰ در دست احداث است که در دهه فجر ۸۶ به بهرهبرداری خواهد رسيد. جاده حاجیآباد در ۱۵ خرداد و بيمارستان صحرايی با ۱۱ کانتينر تا ۲۰ خرداد به بهرهبرداری میرسد. حدود چهار ميليون وام که در سفر رياستجمهوری قول آن داده شد، همه آنها پرداخت شده است. در رابطه با سهام عدالت مبلغ حدود ۱۱۲۳۴ ميليون ريال به ۲۲۴۱ نفر پرداخت شده است.
وی ادامه داد: سهميه شهرستان شميرانات از اخراج افاغنه ۱۱ نفر در هر روز بود که تا امروز ۱۶۸۹ نفر به اردوگاه عسگرآباد منتقل شدهاند و با کارفرمايان متخلف نيز برخورد شده است.
دانشجو تصريح کرد: در رابطه با حاشيهنشينی در شميرانات، دره رحمانآباد که۲۰ سال است در آن تعدادی به صورت غيرمجاز سکنی گزيدهاند، با کمک دادستان تهران -آقای مرتضوی- و شورای تامين پاکسازی شده است.
وی اظهار داشت: ساخت و ساز غيرمجاز که ما از گذشته به ارث گرفته بوديم و دولتهای گذشته به عنوان منبع درآمد به آن نگاه میکردند، امروز به صفر رسيده و جلويش گرفته شده است. ما ساخت و ساز غيرمجاز را به عنوان منبع درآمد نمیبينيم، دولت هم به اين ديدگاه معتقد است و ما هم آن را انجام میدهيم.
استاندار تهران افزود: ما ميزان ساخت و ساز غيرمجاز را در سال ۸۵ به صفر رساندهايم و سعی داريم در سال ۸۶ هم آن را به صفر برسانيم. اگر کسی ساخت و ساز غيرمجاز بکند و از ديد ما اين کار پنهان باشد و به مرحلهای برسد که ما نتوانيم آن را تخريب کنيم، چنان جريمه سنگينی برايش تعيين خواهيم کرد که به هيچ عنوان ساخت و سازها برايش سودی نداشته باشد.
دانشجو ادامه داد: در خصوص تبصره ۱۳ حدود ۳۵ پژو و ۳۰ ميدل باس (اتوبوس کوچک) و تعدادی ون در اختيار گذاشته شده است. در خصوص ارتقای سطح امنيت اخلاقی نيز اقدامات خوبی در شميرانات انجام شده و در نظرسنجی صورتگرفته ۸۵ درصد مردم از اين موضوع اعلام رضايت کردهاند.
استاندار تهران با بيان اينکه آمادگی لازم را برای اجرای مصوبه مجلس و ابلاغيه دولت مبنی بر توزيع بنزين از طريق کارت سوخت داريم، گفت: تمهيدات و هماهنگیهای لازم برای اجرای اين کار صورت گرفته است.
وی در ادامه گزارش خود گفت: با توجه به سالگرد رحلت امام (ره) بر فضاسازی معنوی در شهرستانها، استقبال از ميهمانان در ورودی شهرها و همکاری برای حمل و نقل بهتر تاکيد میشود.
دانشجو با اشاره به سفر هيات دولت به استان تهران گفت: پنج ماه از اين سفر میگذرد و ما چيزی حدود ۳۴۶ مصوبه در اين خصوص داشتيم که تعدادی از اين مصوبات استانی و تعدادی ملی است. به پروژههای استانی در سال۸۵ حدود ۷۱ ميليارد و ۴۰۰ ميليون تومان اعتبار اختصاص دادهايم. در سال ۸۶ برای سفرها ۱۵ ميليارد و ۱۰۰ ميليون تومان تخصيص داديم که در مجموع ۹۳ ميليارد و ۸۰۰ ميليون تومان برای پروژههايی که در سفر رييسجمهور به آن اشاره شده و دستورش را داده بودند، اعتبار تخصيص داده شده است که اين اعتبارات به نقدينگی تبديل شده است و در اختيار پيمانکاران قرار گرفته و آنها دارند کار عمرانی انجام میدهند.
وی افزود: ۲۵ درصد از کل مصوبات دولت به طور کامل اجرايی شده است و ۲۵ درصد در حال اجرا بوده و در مورد ۵۰ درصد باقيمانده پيگير تامين اعتبارات آن هستيم.
دانشجو با اشاره به ساماندهی ساختار استان تهران گفت: با توجه به نقش ملی و فراملی استان تهران در هيات دولت، مصوب شد که اين استان ساختاری متفاوت از استانهای ديگر داشته باشد چراکه مسائل سياسی و اجتماعی تهران به عنوان يک مرکز سياسی،آثار و تبعات ملی و فراملی دارد و ما ماموريت پيدا کردهايم که اين طرح را به وزارت کشور ارايه کنيم که بيش از ۱۵ جلسه با کارشناسان دانشگاهی، تقسيمات کشوری امنيتی, سياسی, اجتماعی, جمعيتی به بحث و گفتوگو پرداختيم که در نهايت به ۱۵ طرح که دارای دو گزينه اصلی ساماندهی و ارتقا و تقسيمات کشوری است، رسيديم.
advertisement@gooya.com |
|
وی ادامه داد: با بررسی اين ۱۵ طرح در نهايت ۴ طرح برگزيده شد، جلسهای را هم با مجمع نمايندگان استان داشتيم که نظرات آنها گرفته شد و آن را برای وزارت کشور ارسال کرديم تا پس از کار کارشناسی بيشتر، برای تصويب و بررسی به هيات دولت برود که اميدواريم ظرف يک ماه آينده مجموعه به جمعبندی رسيده و آن را به ما ابلاغ کنند تا خدمترسانی مطلوبتری به مردم استان داشته باشيم. آنچه هيات دولت مصوب کند، به عنوان نمايندگان دولت اجرا خواهيم کرد و معتقديم آنچه هيات دولت تصويب کند، در راستای منافع مردم و خدمتگذاری بهتر به مردم تهران است.
دانشجو خاطرنشان کرد: مردم به دليل اينکه از يک نوع نگاه و فرهنگ خسته شده بودند و نوع نگاه احمدینژاد را به دليل انطباق با شعارهای خالص اسلامی میپسنديدند، ۴۰ روز دعا کردند و زيارت عاشورا سر گرفتند تا اين فرد رييسجمهور کشورشان شود لذا خودشان به ميدان آمده و هزينههای انتخاباتی را متقبل شدهاند. اين دولت خود را مديون مردم و دعاهای آنها میداند و ميثاقی که با اين ملت بسته، اين است که به آنها خدمت کند.