تهران- خبرگزاری کار ايران
سخنگوی دولت اصلاحات گفت: اصلاحطلبان برای حضور در انتخابات بايد به مردم اطمينان دهند که بيشتر از گذشته در برابر فشارها استواری خواهند داشت.
عبدالله رمضانزاده در گفتوگو با خبرنگار "ايلنا"، گفت: اصلاحطلبان بايد به مردم وعده بدهند که در پرهيز از خشونت علیرغم هزينههای سنگين، استوار خواهند ماند و در اين راه آبروی خود را نيز میگذارند اما اجازه نمیدهند هزينهای بر مردم تحميل شود.
advertisement@gooya.com |
|
وی افزود: شرايط برای حضور اصلاحطلبان در انتخابات رياستجمهوری آينده سخت است و مشکلات جدی و انتظارات بالای مردم در پيش روی آنها است، اما اساس تفکر اصلاحطلبی يعنی همين.
رمضانزاده تاکيد کرد: ما به دنبال درست کردن بهشت برای مردم نيستيم و میخواهيم اوضاع آشوبزده فعلی را بهبود بخشيم و حداقل جلوی تخريب اقتصاد ملی، سياست ملی و فرهنگ ملی را سد کنيم.
وی با بيان اينکه اصلاحطلبان پايبند به جمهوری اسلامی، روشهای مسالمتآميز در اداره کشور و خواهان زندگی آرام و رو به توسعه برای مردم هستند، افزود: ما بايد به مردم وعده بدهيم که در اين مسير حتی آبروی خود را خواهيم گذاشت و اجازه نخواهيم داد به مردم هزينهای تحميل شود.
رمضانزاده گفت: طبيعی است که کانديدای اصلاحطلبان میتواند با حضور در انتخابات و انتخاب به عنوان رييسجمهور در بهبود شرايط کشور موثر باشد. با اين حال بايد از تحريميان پرسيد که آيا شرکت نکردن آنها در انتخابات در وضعيت موجود کشور تاثير داشته است يا خير.
وی با بيان اينکه هيچ عاقلی در کشور وجود ندارد که بگويد وضعيت کشور از چهار سال پيش بهتر شده است، گفت: نگاهی به نتايج انتخابات گذشته نشان میدهد که ۴۲ درصد واجدان شرايط در انتخابات حضور داشتند و اگر ۱۰ درصد افراد تحريمی در انتخابات شرکت میکردند، وضع کشور هماکنون اين نبود. نتيجه تحريم انتخابات وضعيت امروز است.
سخنگوی دولت اصلاحات با بيان اينکه جناح آمريکايی خالص مستقر در آن سوی مرزها و جناحی که معتقد به روشهای آمريکايی در داخل کشور است، در نفی جمهوری اسلامی همداستان هستند، افزود: جمهوری اسلامی متکی به آرای مردم، مورد خواست آمريکا نيست؛ آمريکايی که در دنيا از هيچ دموکراسی حمايت نمیکند، مگر آن دموکراسیهايی که خودش صادر کرده و از آن خودش است. اقتدارگرايان داخلی نيز با نوع تفکر شبهطالبانی خود، با رهبران مردمی مخالف هستند. بنابراين همراهی اين دو تفکر در نفی رای مردم، نفی اصلاحطلبی و تخريب چهرههايی مانند خاتمی طبيعی است.
عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ايران اسلامی در بخش ديگری از گفتوگوی خود تصريح کرد: مردم در انتخاباتی شرکت خواهند کرد که رای آنها به حساب آيد، نه در انتخاباتی که يک نماينده مجلس تنها با دو درصد آرای واجدين شرايط منطقه خود، راهی مجلس شود.
رمضانزاده افزود: ما وظيفه داريم به مردم اعلام کنيم که برای برگزاری انتخابات آزاد فشار خواهيم آورد و تلاش خواهيم کرد تا رای مردم محترم باشد، هر چند اگر مردم نيز در انتخابات حتی با شرايط حداقلی شرکت کنند، امکان تقلب کم میشود.
وی گفت: «تخريب شديد اصلاحطلبان در دوران حاکميت خاتمی»، «تصويری غلط از بهشتی که برخی فکر میکردند شش ماهه به آن میرسند» و «شناخت مردم از افرادی که به تعبير امام(ره) توان اداره يک نانوايی را نداشتند»، باعث کاهش مشارکت مردم در انتخابات قبلی شد. چنانکه امروز هم با حضور دولت نهم، اين فرصت برای مردم به وجود آمد که تجربه کنند نمیشود با شعار مملکت را اداره کرد.
عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ايران اسلامی افزود: نمیتوان شعار عدالت داد اما گزارشهای رسمی و دولتی بگويد که فاصله ميان اغنيا و فقرا بيشتر شده است. دولت فعلی اين مشکل را در جامعه ايران حل کرد که مردم به کسانی رای بدهند که شعارهای عملی و واقعی بدهند.
رمضانزاده در ادامه همين بخش از سخنانش تاکيد کرد: مردم در دوره حاکميت دولت نهم فهميدند که اگر کسی وعده بدهد تورم را دو درصد پايين میآورد، صالحتر از کسی است که وعده میدهد يک باره تورم را تکرقمی خواهد کرد.
وی، پايبندی به قانون و برنامهمحوری را مبنای ائتلاف ميان گروههای متنوع اصلاحطلب در انتخابات آتی برشمرد و افزود: اگر خاتمی بيايد و اصلاحطلبان بر مبنای برنامهای مشخص برای اداره کشور به ائتلاف برسند، فضا برای پيروزی اصلاحطلبان فراهم است.
رمضانزاده در پايان درباره معرفی مهدی کروبی از سوی حزب اعتماد ملی به عنوان کانديدای رياستجمهوری، گفت: ما با بسياری از اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی دوست هستيم و دليلی برای تضعيف اين حزب نمیبينيم اما مطمئن هستيم که با حضور آقای خاتمی، آقای کروبی نيز از ايشان حمايت میکند.