یکشنبه 28 تیر 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

هفت روز بعد از به خاکسپاری سهراب اعرابی: فردا نوعید سهراب اعرابی است

دیشب شب هفتم سهراب اعرابی به صورت خصوصی با حضور خانواده و دوستان نزدیک در قطعه ۲۵۷ بهشت زهرا برگزار شد. هفت روز از به خاکسپاری سهراب اعرابی گذشت درحالی که هنوز معلوم نیست چند روز از مرگ این جوان می‌گذرد. سهراب بعد از تظاهرات میلیونی و خاموش روز ۲۵ خرداد ماه مفقود شد و طبق اسناد موجود در روز ۲۹ خرداد تحویل پزشکی قانونی کهریزک شده و ۲۰ تیر ماه مادرش عکس جنازه او را شناسایی کرده است.

در این هفت روز بسیاری به دیدار و دلجویی از خانواده و مادر سهراب، پروین (آمنه خاتون) فهیمی آمدند. شهرک آپادانا شهید داده است و همه همشهرکی‌ها خود را صاحب عزا می‌دانند. علاوه بر آنها گروه مادران صلح که نزدیک دو سال است به همراه پروین فعالیت‌های بشردوستانه و صلح‌طلبانه انجام می‌دهند نیز صاحب عزا هستند.

به غیر از مردمی که از نقاط مختلف شهر تهران و همچنین شهرستان‌ها به دیدن خانواده سهراب آمدند، افراد سرشناس در حوزه‌های فرهنگی، هنری و سیاسی نیز به دیدار مادر سهراب شتافتند.

از فعالان سیاسی و مدنی همان شب اول زنان جبهه مشارکت، از جمله فخرالسادات محتشمی‌پور و فریده ماشینی، از ملی مذهبی‌ها مینو مرتاضی و دکتر پیمان و از فعالان کمپین یک میلیون امضا از جمله پروین اردلان و نوشین احمدی خراسانی و وکلایی مانند زهره ارزنی و نسرین ستوده آمده بودند.

شب دوم موسوی آمد به همراه زهرا رهنورد و علی بهشتی و شب سوم کروبی آمد. از دیگر فعالان سیاسی که به دیدار خانواده سهراب آمدند می توان از شکوری‌راد، سعید شریعتی نام برد.

در این یک هفته هنرمندان نیز همراه خانواده سهراب بودند. رخشان بنی اعتماد از تشییع جنازه همراه بود شب سوم هم آمد شب هفت نیز به همراه مجید مجیدی به دیدن پروین آمد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


فاطمه معتمد آریا که این روزها به قول خودش از ساعت ۶ صبح تا ۱۰ شب سر کار است روز جمعه شب فرصتی گیر آورد و به همراه همسرش به دیدن پروین مادر سهراب آمد. معتمد آریا به پروین فهیمی گفت: سهراب در جهان هستی برای این روز آمده بود.

شمس لنگرودی و گراناز موسوی دو شاعری بودند که در شب سوم برای سهراب شعر خواندند. شمس لنگرودی روز اول هم آمده بود.

شاید برخی را از قلم انداخته باشم. نه به عنوان راوی حافظه‌ام درست کار می‌کند و نه خانواده سهراب حافظه‌شان درست یاری می‌کند.

به هر حال شب هفتم منیرو روانی پور هم از امریکا زنگ زد و خانواده زهرا بنی‌یعقوب نیز برای دلداری به خانه سهراب آمدند.

صدها نفر از اهالی شهرک آپادانا هر شب سر ساعت ۱۰ جلوی در خانه سهراب جمع می‌شوند و تا ساعت یازده الله اکبر می‌گویند و فریاد می‌کشند: سهراب ما نمرده این دولته که مرده. یکی از همسایه‌ها می‌گوید: شاید فریادهای ما مرحمی باشد بر زخم دل مادر سهراب. و مرحم نیز هست. پروین به غیر از اوقاتی که بر سر مزار سهراب می‌رود و چنان زار می‌زند که دل تمام رهگذران و دوستان وفامیل ریش می‌شود، آرام است. این دلجویی‌ها او را سرا پا نگاه داشته است.

فردا اولین عید این خانواده است. طبق سنت باید به دیدارشان رفت. آنهایی که جا ماندند فردا را از دست ندهند.

آدرس خانه سهراب اعرابی: شهرک آپادانا، خیابان نرگس، بلوک۳۶، ورودی سوم

برگرفته از وبلاگ آق بهمن


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016