علی لاريجانی: برخی میخواهند مشاجرات را عميق و همه را دلسرد کنند، برخی حرفهای سياسی نبايد بيان شود، ايلنا
ـ برخی حرفهای سياسی نبايد بيان شود چون دشمن سوء استفاده میکند
ـ ايجاد اختلاف بين نهادها و دستهبندی ملت به نفع نظام نيست
ـ مناقشات خرد در کشور نبايد باعث کدورت و دودستگی شود
ـ مبادا سياستورزان از دفاع مقدس، سوء استفاده کنند
ايلنا: رئيس مجلس شورای اسلامی با هشدار نسبت به اينکه مبادا مسائل مهمی که در هشت سال دفاع مقدس در کشور جاری بود، دستخوش سياستورزی شود و سياستورزان بخواهند از آن سوءاستفاده کنند، تاکيد کرد: آن فرهنگ متعالی دستاورد بزرگی بود؛ ولی برخی میخواهند آن را وارد مناقشاتی کنند که صحنه جنگ مطرح نبود.
به گزارش خبرنگار اعزامی ايلنا به کرمانشاه، علی لاريجانی در مراسم گراميداشت سالروز عمليات مرصاد در جمع بسيجيان استان کرمانشاه با تبريک اين روز و نيز ميلاد حضرت ولیاللهالاعظم اظهار داشت: مبنای انتظار، توحيد و حرکت در مسير آن است و انسان منتظر کسی است که مکتب امام زمان را به درستی بشناسد و اهل جهاد و مبارزه با استکبار باشد.
وی افزود: در دوران حکومت امام زمان امنيت و فضای کار و نشاط برای همه وجود دارد و امور به سمت آبادانی حرکت میکنند و عدالت چنان به مساوات میرسد که نيازی به پرداخت زکات نيست.
رئيس مجلس با بيان اينکه انسان منتظر هميشه آماده برای سازندگی کشور و مجاهدت در راه اهداف خود و مبارزه با استعمار، استثمار و استبداد است، اظهار داشت: دليل دسيسههای مختلف دشمن در ۳۰سال گذشته به خاطر مکتب انتظار و آموزههای روحانيت به سربازان امام زمان بوده است. انتظار به معنای خمودی نيست، بلکه به معنای زندگی و در ميدان بودن است.
وی با اشاره به اشتباهات منافقين و آمريکايیها از ابتدای پيروزی انقلاب، دليل اين شکست را ناديده گرفتن روحيه جهادی، خصوصيت ايمان و اهل جهادی بودن مردم دانست و همين عامل را باعث شکست آنان در مقابل حزبالله لبنان ذکر کرد.
*صدام اهل مصالحه نبود
لاريجانی با اشاره به اينکه صدام اهل مصالحه نبود و قصد چنگ انداختن در منطقه را داشت، تصريح کرد: اين روزها در کشور بحثهايی مطرح میشود و برخی فکر میکنند قطعنامه ۵۹۸ پايان جنگ بود. در حالی که حملات بعدی عراق و عمليات مرصاد نشان داد اينگونه نبود و پايان جنگ وقتی بود که سلحشوران و بسيجيان در جبهههای جنوب و کرمانشاه دوباره به جبهه آمده و نيروهای صدام سرکوب شدند. عمليات مرصاد به خوبی نشان داد که صدام پايبند به چيزی نبود و کسانی که فکر میکنند میشد جنگ را خونسرد تمام کرد، اين مسائل را در نظر نمیگيرند.
رئيس مجلس يادآور شد: برخی تصور میکردند اگر منافقين در اول انقلاب میتوانستند در اداره کشور مشارکت کردند، به اين سرنوشت دچار نمیشدند. در حالی که واقعيت اين گروه را در عمليات مرصاد ديديم و آنها دستشان به هر کس که برسد از مغازهدار گرفته تا رئيسجمهور، او را شهيد میکنند و اگر نتوانستند با کشور دشمن ايران همکاری میکنند.
وی با بيان اينکه منافقين با انجام عمليات مرصاد که از نظر فنون نظامی کار ناشيانهای بود، خيال میکردند ايران برچيده شده است، تاکيد کرد: آنها محاسبه نکرده بودند که اگر امام فرمانده است و همه از خانهها بيرون میريزند. ديديم که افراد داوطلب به جبههها آمدهاند و آنها را شکست دادند.
رئيس قوه مقننه در ادامه با تاکيد بر اينکه بايد ميثاق ببنديم که مقاوم و با اراده ايستادهايم، به موضوع هستهای اشاره کرد و گفت: هر چه آنها قطعنامه صادر کنند، اراده ملت ايران قویتر خواهد شد و خواهند ديد که مردم پاسخ آنها را میدهند.
لاريجانی تصريح کرد: دشمنان برخی کارهای کودکانه در منطقه انجام میدهند و در لبنان نيز سر و صدا میکنند تا سازش خود را در فلسطين سامان دهند. در حالی که چشمان بيدار مشاهده میکند که آنها از يکسو در کنگره ايران را تحريم میکنند و از سويی ديگر حرفهايی را میزنند. اما اوباما بداند که ملت ايران دست آنها را خوانده است و اهل جهاد است.
*نبايد دستاوردها و فرهنگ مهم جهادی را تحت تاثير مسائل سياسی برد
وی با اشاره به فرهنگ جهادی در ميان رزمندگان اظهار داشت: دنياطلبی در جبهه و بين رزمندگان وجود نداشت و بايد اين ميراث را محترم شمرد. مبادا مسائل مهمی که در هشت سال دفاع مقدس در کشور جاری بود، دستخوش سياستورزی شود و سياستورزان بخواهند از آن سوءاستفاده کنند. زيرا آن فرهنگ متعالی دستاورد بزرگی بود؛ ولی برخی میخواهند آن را وارد مناقشاتی کنند که صحنه جنگ مطرح نبود.
وی با بيان اينکه امام(ره)، مهر تائيد بر اخلاص بسيجيان زد، گفت: امروز بعد از سالها نبايد آن دستاوردها و فرهنگ مهم جهادی را تحت تاثير مسائل سياسی برد، زيرا در جنگ همه مردم مشارکت داشتند.
*ايجاد اختلاف بين نهادها و دستهبندی ملت به نفع نظام نيست
وی با بيان اينکه چيزی که امروز میتواند موتور محرک ملت ايران باشد، وحدت کلمه است، افزود: برخی مناقشات خرد در کشور وجود دارد که ممکن است جنبه تخصصی داشته باشد. اما نبايد باعث تبديل به کدورت و ايجاد دودستگی شوند. برخی حرفهای سياسی به نظر من نبايد بيان شود و تعجب میکنم که چرا زده میشوند. زيرا در نتيجه آنها فقط دشمن خرسند میشود که در کشور درگيری بين نهادها و دودستگی ايجادشده است. در حالی که رزمندگان اختلاف و دودستگی را نمیخواستند.گاهی لزومی به زدن حرفهای سياسی نيست. ايجاد درگيری بين نهادها و زدن حرفهايی که ملت را دستهبندی کند به نفع نظام نيست و رزمندگان و مجاهدان مرصاد ايجاد اختلاف را نمیخواستند.
*کسی فکر نکند اگر دشمن برايش هورا میکشد، به او کمک خواهد کرد
رئيس قوه مقننه همچنين تصريح کرد: آن کسانی هم که در داخل خيال میکنند خارجیها میتوانند به آنها کمک کنند، اشتباه میکنند. همانگونه که آمريکا و ديگر کشورها نتوانستند به منافقين کمک کنند، به آنها نيز نمیتوانند کمک کنند. لذا از تاريخ پند بگيرند و فکر نکنند اگر دشمنان برای آنها هورا میکشند، به آنها کمک خواهند کرد بلکه از رفتار آنها سوءاستفاده میکنند.
لاريجانی اظهار داشت: برخی افراد در داخل دنبال آن هستند تا مشاجرات را عميق کنند و همه را دلسرد کنند. در حالی که دستهبندی کردن مردم و زدن تهمت بلاوجه به افراد کار درستی نيست و امروز نيازمند وحدت بر اساس اصول انقلاب هستيم.
*کسانیکه به دنبال تفرقه هستند، مطرود خواهند شد
وی تاکيد کرد: اگر وحدت بر اساس رهنمودهای امام راحل، وصايای شهدا و مکاتب رهايیبخش انقلاب باشد، هيچ هراسی از فريادهای دشمنان نبايد داشته باشيم و اگر نگرانی داريم بايد نگرانی از تفرقه داخلی باشد. البته ولايت فقيه سکاندار وحدت هستند و کسانی که به دنبال اختلافافکنی هستند بدانند راه رهبری اختلافافکنی نيست و کسانی که به دنبال تفرقه هستند بدانند مطرود خواهند شد.
رئيس مجلس در پايان سخنان خود با اشاره به استعدادهای استان کرمانشاه و مشکلات آن گفت: تلاش میکنيم در برنامه پنجم اين استان از پشتوانه توسعهای خوبی برخوردار باشد. در موضوع گرد و غبار نيز قضيه به دقت دنبال میشود و در سفر عراق نيز صحبت کرديم که لجنهای از کشورهای منطقه برای حل اين معضل تشکيل شود.
به گزارش خبرنگار ايلنا در اواسط سخنان رئيس مجلس و هنگام سخنان وی در مورد لزوم وحدت در کشور، وی به شوخی گفت: مثل اينکه بعضیها میخواستند با قطع برق مانع شوند تا درباره وحدت حرف بزنيم.