- بازيکنان جوانی هستند که جانشين دايی شوند
خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشی - فوتبال
برانکو ايوانکوويچ گفت: برای مذاکرات با سران فدراسيون فوتبال ايران شش روز ديگر به تهران سفر خواهم کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا گفتوگويی را با سرمربی تيم ملی ايران ترتيب داده است که متن اين گفتوگو به اين شرح است:
* پس از بازگشت به کرواسی واکنش مردم يا رسانههای کرواسی به بازیها و نتايج ايران چه بود؟
- واکنش مردم و دوستانم خوب بود. آنها که بازیهای ايران را ديده بودند و از کار ما خبر داشتند به عنوان مربی تيم ملی ايران به من تبريک میگفتند.
* هم اکنون خودتان چگونه فکر میکنيد؟بيش از دو هفته از آخرين بازی ايران در جام جهانی گذشته و شما در آرامش بيشتری بوديد، آيا به جمعبندی تازهای از تيم ايران رسيدهايد؟
- ما گروه سختی داشتيم. در بازی نخست برابر مکزيک میتوانستيم پيروز باشيم اما، بدشانسی آورديم. مکزيک تيم ضعيفی نبود. شما بازی آنها را مقابل آرژانتين مشاهده کرديد. پرتغال هم تيم قدرتمندی بود و تا بازی ردهبندی بالا آمد.
* شما اينها را پيش از اين گفته بوديد. آيا در اين مدت دليل تازهتری برای نتايج ضعيف ايران پيدا کردهايد؟
- مشکل اصلی من مصدوميت بازيکنانم بود. علی کريمی از سه ماه پيش مصدوم شده بود. هاشميان از دو ماه قبل، زندی چهار ماه جلوتر و مهدویکيا دقيقا قبل از شروع جام، پانزده روز نتوانست با تيم تمرين کند و روز بازی رسيد. ستار زارع را هم که يک روز قبل از بازی با مکزيک از دست داديم.
* شما منتظر چه واکنشی از سوی مردم يا مقامات مسوول در ايران بوديد؟
- قبل از جام جهانی توقع داشتم من را تحت فشار نگذارند و اجازه بدهند کارم را دنبال کنم. برخورد زيادی بين مسوولان بود. نمیدانم دليلش چه بود. ولی اين اتفاقات شش ماه ادامه داشت. فهميده بودم که بعد از جام جهانی شانس ديگری برای همکاری نخواهم داشت و مطمئن بودم که به نتايج جام جهانی هم توجهی نخواهند کرد. هيچ کس دربارهی آينده با من حرفی نزد. يا حتی آنها شرطی نگذاشتند که اگر در جام جهانی به نقطهی دلخواهی برسيم يا نرسيم چه اتفاقی میافتد، در آلمان هم با بدشانسی روبرو شديم. بنابراين اتفاقات بعدی برايم روشن شده بود.
* به هر حال مردم نه تنها از نتايج بلکه از عملکرد تيم ناراضی هستند. آنها از دست شما که مربی تيم ملیشان بوديد و تصميماتتان عصبی شده بودند.
- نمیدانم چرا مردم از دست من عصبانی هستند. البته نقش رسانهها را نمیتوانم ناديده بگيرم. مشکلات ما از يک سال پيش شروع شد. مسالهی ناراحتی مردم و رسانهها بازی کردن دايی نبود. از يک سال پيش مرتب به دلايل گوناگون به من فشار میآوردند. آنها غير از دايی بازيکنان ديگری را هم نشانه میگرفتند. بازيکنانی که دعوت میشدند يا دعوت نمیشدند.
* نظر شما دربارهی دايی چيست؟ فکر میکنم در اين شرايط بتوانيد با بیطرفی دربارهی کاپيتان ايران در جام جهانی قضاوت کنيد.
- من از دايی استفاده میکردم چون به شيوهی بازی او احتياج داشتم. علی در نيمهی اول بازی با مکزيک و نود دقيقهی بازی با آنگولا موثر بود و خوب بازی کرد. البته در لحظاتی از جام او هم مثل بعضی از بازيکنان ديگر ضعيف بود.
* هم اکنون به نظر شما شخص دايی يا مديران تيم ملی چه تصميمی دربارهی آينده میتوانند بگيرند. آيا از لحاظ فنی زمان خداحافظی کاپيتان ايران فرا نرسيده است.
- اين تصميم را دايی بايد بگيرد يا هر کس که مربی او میشود. اما اگر دايی و گل محمدی از تيم ملی جدا شوند بازيکنان جوانتری هستند که استعداد خوبی دارند و در آينده میتوانند جای آنها را پر کنند.
* ممکن است که شما باز هم در ايران بمانيد؟
advertisement@gooya.com |
|
- بعد از جام جهانی کسی با من تماس نداشته و ارتباط من با فدراسيون از طريق مترجمم برقرار میشود. من شش روز ديگر به ايران برمیگردم، قرارداد ما اول اکتبر به پايان میرسد و اگر بخواهند میتوانيم تا آن موقع همکاری کنيم.
* آيا توقع داريد که با پيشنهاد ادامهی همکاری روبرو شويد؟
- خير. احتمالا آنها مربی ديگری را در نظر میگيرند تا با کار در مقدماتی جام ملتهای آسيا تيم ملی را آمادهی بازیهای دور بعد جام جهانی کنند.
* شما بعد از جام جهانی پيشنهادی از تيمی داشتهايد؟
- از چند باشگاه پيشنهاد دارم اما، طبق قوانين به دليل اين که تا اول اکتبر با فدراسيون ايران قرارداد دارم نمیتوانم با طرف ديگری مذاکره کنم. نخست بايد تکليف قرارداد فعلیام مشخص شود.
* با شناختی که از فوتبال ايران پيدا کرديد چه کسی يا چه نوع مربیای میتواند برای انتخاب بعدی بهتر باشد؟
- بايد ببينيم استراتژی و سياست فوتبال ايران چگونه است. بايد متوجه شويم مردم چه فوتبالی را میخواهند، اگر از من میپرسيد میگويم بهترين مربی دنيا را انتخاب کنيد. از بين افرادی که بعد از جام جهانی دنبال تيم جديدی هستند. سون گوران اريکسون را بياوريد چرا که نه؟